Gönderen Konu: Sitemiz hakkında öneri ve istekler  (Okunma sayısı 2388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA4ASA

• 67proje
  • *
  • Come, come again, whoever you are, come!
    • İşçi
    • Marmaris
Sitemiz hakkında öneri ve istekler
« : 29 Eylül 2007, 17:15:35 »
Lütfen öneri ve isteklerinizi bizimle paylaşın.

En güzele hep birlikte...

« Son Düzenleme: 19 Kasım 2008, 23:13:14 Gönderen: TB4BL »
Gelin tanış olalım, işin kolayın tutalım
Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz
---------------------------------------------------
73's

Çevrimdışı Kaancan

• RadyoAmatörü
  • *
Ynt: Öneri ve istekler
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2008, 22:30:30 »
Merhabalar. Forumda genel izlenim olarak baktığımda sadece bir başlık, mini bir resim ve indirilecek dosya görünüyor. Bu şekilde ve açıklama olmadan istediğiniz dosyamı değil mi bilmeden kontrol için her şeyi denemek durumunda kalıyoruz. Sonuç olarak İnternet üzerinde binlerce elektronik devre tasarımı ve proje var. Bir gecede 100 mesajı geçersiniz bu şekilde, ama neye yarar kime faydası olur o da ayrı konu.

Sanmıyorum ama dileğim odur ki; arkadaşlarımız diğer forum hastalıklarına kapılmasın çok mesaj yazmaktan ziyade emek verip bilgilendirici ve açıklayıcı mesajlarla devreleri sunsunlar. Yazanın bil okumadığı dosyayı kimse indirmez emin olun. Bu şekilde diğer kapanan onca forum gibi burası da kaybolur gider.

Bir deiğer husus teşekkür konusu. kişi beğenir ve hoşlanırsa işine yararsa ve emek verilmişse kendiliğinden teşekkür eder. Neden kurallarda teşekkür gibi bir husus var anlamadım? Gereksiz mesaj kirliliği ve oy avcılığına düşmeyin.

Aramızda Türkçe öğrenen İngiliz yoksa neden forum ana sayfada hem Türkçesi hem İngilizcesi var başlıkların? Başta yöneticiler ve pano sorumluları Türkçe konusuna yeterli hassasiyeti göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Hele ki New member gibi ikonlar hiç de hoş durmuyor açıkçası.

Kalın sağlıcakla.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2008, 22:34:37 Gönderen: Kaancan »
Saygılarımla
-----------------------
http://www.tb2nmr.com

Çevrimdışı Kaancan

• RadyoAmatörü
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2008, 22:59:32 »
Diğer Konu Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar Hakkında:

3. 67proje.com sitesinin içeriği sadece 67proje.com'ye aittir.Herhangi Bir Paylaşım Alanında Paylaşılması Kesinlikle Yasaktır.Bu kurala uymayan üyelerimiz süresiz forumdan uzaklaştırılacaktır.

Yeniden üye olmasını nasıl engelleyeceksiniz?

4. Forum'umuz Üzerinden Alınan Herhangi Bilgi Veya Dosyanın Doğuracağı Problemlerden Kullanıcı Kendi Mesuldür

Yönetici ve pano sorumlularının burada denetim sorumluluğu vardır.

4. Forum'umuz Üzerinden Alınan Herhangi Bilgi Veya Dosyanın Doğuracağı Problemlerden Kullanıcı Kendi Mesuldür.

Yayınlanmasına müsade eden yönetimdir, engelleyebileceği bir içerikten sorumlu tutulabilir.

7. İmzalarda Değişik Fontlu, Değişik Boyutlu, Yazılar Yazmak Yasaktır. Koyu, İtalik Veya Altçizgi Özellikleri İmzada Gerektiğinde Kullanılabilir.

Editör tümünün kullanımına açık iken bunu istemek ne derece doğru olur?

Aynı maddenin devamında: Sinyal Gürültü Oranına Önem Veren Bir Yönetim Olmasından Dolayı Karşıyız.

Burasını açıkçası anlamadım. Açıklarsanız sevinirim.

10. Forum'un Resmi Dili Türkçe'dir. İngilizce De Uluslar Arası Bir Dil Olduğu İçin Kullanılabilir.

Dediğim gibi önce yönetim birimindekiler bu kurala uymalı ve örnek olmalıdır. Burası dil bilgisi kursu yeri değil ancak dil bir ülkeyi ayakta tutan gizli unsurlardandır. Bakınız ünlü Çin Filozofu Konfiçyus'a  "bir ülkeyi yok etmek için nereden başlarsın?" diye sorduklarında verdiği cevap ilginçtir. "Önce dilini yok ederdim"

11. Büyük Harf Kullanmak Bağırmak Anlamına Gelmektedir. Bu Nedenle Sadece Cümle Başlarında Kullanılabilir.

Tüm kelimelerin başında kullanılmış.

14. Kişisel Tartışma Ve Fikirler Pm İle Yapılmalıdır.

Türkçe karşılığı Özel Mesaj olan bir şey PM (Private Mesaj) olarak kısaltılmamalı.

19. Diğer Bilgi Ve Paylaşım İçerikli Yazılardan Esinlenerek Buraya Aktarılan Bilgi Amaçlı Konu, Eklenti Ve Dosyaların Kimden Ve Nerden Alıntı Olduğu Belirtilmelidir. Başkasına Ait Yazı Ve Dosyaları Kendisininmiş Gibi Gösteren Üyelerin Mesajları Düzeltilecek, Üye Aynısını Tekrarladığı Halde Forumdan Uzaklaştırılacaktır. Emeğe Saygı Göstermek Borcumuzdur.

RapidShare linklerinde sadece "İndir" kelimesi var. Açıklamaları ve dosyanın telif hakkının kime ait olduğu gibi bir ibare bulunmamaktadır.

20. Forum Kuralları Gerekli Görüldüğü Taktirde Yönetim Tarafından Kullanıcılara Haber Verilmeden Değiştirilebilir. Buna Hiçbir Kullanıcının Karşı Çıkma Gibi Tutumları Söz Konusu Değildir. Buradaki Kurallar Sadece Bir Kereliğine Okunması İçin Değil, Sürekli Takip Edilmesi Ve Düzenin Sağlanması İçin Süresiz Konulmuştur.

Yönetim dilediği an değişim yapabilir ancak bunu görünür ve okunur bir şekilde duyurmaktan mesuldür.

d)Yöneticilerin (özellikle yüksek seviyeye sahip) yaptığı uygulamalar (ileti silme, ileti düzenleme, kural koyma, uzaklaştırma) hiçbir şekilde sorgulanamaz.

Site yöneticisi Padişah, Cumhurbaşkanı ya da Anayasa Mahkemesi başkanı değildir. Yönetici işlerin forum kuralları çerçevesinde hiyerarşik yapıda sorunsuz işlemesinden ve denetiminden sorumludur. Bu nedenle istediği uygulamayı yapma hakkını sadece bu tür yazılar ya da resmi imza altına almayan sanal sözleşmeler bağlayıcı değildir. Ben Elektronik mühendisi iken, lise eğitimini elektronik üzerine yapan bir arkadaş devrenin şeklini beğenmediği için silerse ben o harcafığım emeğimin karşılığını sorma hakkına sahibim.

e)Her ne olursa olsun, yöneticileri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.

Üyeler dozunu aşmamak şartı ile yönetici ve sorumlular hakkında özeleştiri yapabilir, bu karşılıklı haktır. Kişiler de bu konuda anlayışlı ve yapıcı olmalıdır.

e)Yaratmış olduğum içerikler ticari amaçla kullanılamaz, satılamaz.

Üyelerin oluşturduğu linkler? Bu konuyu tam anlamadım.

32. Gizlilik Ilkeleri

a)Kişisel Bilgileriniz: Foruma Üye Olurken Girdiğiniz Kişisel Bilgileriniz Sadece Forum Yöneticileri Tarafindan Görülecektir. Girmiş Oldugunuz Bilgileri İstediğiniz Zaman Degiştirebilirsiniz.

b)Çerezer, (cookie) Tarafımızdan Kişisel Bilgi Toplama Aracı Olarak Kullanılmayacaktır.

Sadece yönetici görüyor ise, hack, saldırı, hata vb. durumunda kişisel bilgiler ihlal edilirse;  Bu maddelerin ihlalinde sadece yönetici bilişim suçlarınca suçlu sayılabilir.

c)Sitenin yücelmesi ve daha iyi yerlere gelmesi üyelerin elindedir ve unutmamak gerekir ki, bu ortamın seviyesini belirleyecek kişiler de yine üyelerimizdir.

Bu yazılar da bu çerçevede ve bu maddeye istinaden tavsiye niteliğinde yazılmıştır. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2008, 23:01:05 Gönderen: Kaancan »
Saygılarımla
-----------------------

Çevrimdışı TA4ASA

• 67proje
  • *
    • İşçi
    • Marmaris
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2008, 01:39:27 »
Merhabalar
Öncelikle ilginize dikkatinize ve paylaşımcılığınıza teşekkürler...

Alıntı
Forumda genel izlenim olarak baktığımda sadece bir başlık, mini bir resim ve indirilecek dosya görünüyor. Bu şekilde ve açıklama olmadan istediğiniz dosyamı değil mi bilmeden kontrol için her şeyi denemek durumunda kalıyoruz. Sonuç olarak İnternet üzerinde binlerce elektronik devre tasarımı ve proje var. Bir gecede 100 mesajı geçersiniz bu şekilde, ama neye yarar kime faydası olur o da ayrı konu.
Açıklayıcı bilgileri elimizden geldiğince yazmaya çalışıyoruz. Ama sizin merak ettiğiniz yada anlamadığınız bir şey varsa o konunun altına sorunuzu yazarsanız bilgimiz elverdiğince cevaplamaya çalışırız. Sorulan sorulara cevap verilmediği gibi bir sıkıntı varsa o ayrı bir mevzu.

Alıntı
Bir deiğer husus teşekkür konusu. kişi beğenir ve hoşlanırsa işine yararsa ve emek verilmişse kendiliğinden teşekkür eder. Neden kurallarda teşekkür gibi bir husus var anlamadım? Gereksiz mesaj kirliliği ve oy avcılığına düşmeyin.
Burada bahsettiğiniz mesajlar üyelerimizin forumumuza katılımını arttırmak amacıyla rica niyetinde atılmış mesajlardı.

Alıntı
Aramızda Türkçe öğrenen İngiliz yoksa neden forum ana sayfada hem Türkçesi hem İngilizcesi var başlıkların? Başta yöneticiler ve pano sorumluları Türkçe konusuna yeterli hassasiyeti göstermesi gerekir diye düşünüyorum.
Bana sorarsanız elektronikte ingilizce almanca türkçe olmaz, devre devredir. bakarsın ve anlarsın.... Bu katagori başlıklarındaki ingilizce başlıklar forumumuza azda olsa yabancı üyelerin katılımından dolayıdır. Ayrıca sizin bu meslekte kullandığınız kaç tane Türkçe kelime var bir düşün bence.

Alıntı
Hele ki New member gibi ikonlar hiç de hoş durmuyor açıkçası
Değiştirildi...

Alıntı
Yeniden üye olmasını nasıl engelleyeceksiniz?
Öyle birisi olursa o üye oldukça biz sileceğiz.

Alıntı
Yayınlanmasına müsade eden yönetimdir, engelleyebileceği bir içerikten sorumlu tutulabilir.
Yayımlanması ve kullanılması arasında fark var, kaldı ki nerede hangi amaçla kullanıldığı önemli. Amatör olarak yapmak , ticari amaçla kullanmak gibi...

Alıntı
7. İmzalarda Değişik Fontlu, Değişik Boyutlu, Yazılar Yazmak Yasaktır. Koyu, İtalik Veya Altçizgi Özellikleri İmzada Gerektiğinde Kullanılabilir.
İmzalar için editörümüz yok. Mesajlar için editörümüz var.

Alıntı
Dediğim gibi önce yönetim birimindekiler bu kurala uymalı ve örnek olmalıdır. Burası dil bilgisi kursu yeri değil ancak dil bir ülkeyi ayakta tutan gizli unsurlardandır. Bakınız ünlü Çin Filozofu Konfiçyus'a  "bir ülkeyi yok etmek için nereden başlarsın?" diye sorduklarında verdiği cevap ilginçtir. "Önce dilini yok ederdim"
Gerçekten çok haklısınız. Ama teknolojiyi kendimiz üretemediğimiz sürece yabancılara bağımlı kalacak ve onların teknolojisini alabilmek için onların dilini bilmek ve kullanmak zorunda kalacağız.Sanırım siz radyo amatörüsünüz, bu konuda size bişey söylememe gerek yok aslında. Ama size sadece bir sorum olacak sayın Turkish Amateur Radio.
Kaç Türk'ün bizzat kendi yaptığı ve kullandığı telsiz cihazı var söylermisiniz? Ben yabancı amatörlerin kendi sitelerinde ve cemiyetlerinin sitelerinde yüzlerce birbirinden güzel cihaz görüyorum ve bunları birçoğuda karşılıksız paylaşıyorlar. Dahası yabancı amatörler kendi uydularını bile atıyorlar. Vb....

Alıntı
Türkçe karşılığı Özel Mesaj olan bir şey PM (Private Mesaj) olarak kısaltılmamalı.
Düzeltildi.

Alıntı
RapidShare linklerinde sadece "İndir" kelimesi var. Açıklamaları ve dosyanın telif hakkının kime ait olduğu gibi bir ibare bulunmamaktadır.
Kaynağı bilinen dosyalar yazılıyor. Linkleri veriliyor. Linkler sayfasında forumda devreleri bulunan birçok site var. Tabi yinede arada gözden kaçanlar olabilir.

Alıntı
Yönetim dilediği an değişim yapabilir ancak bunu görünür ve okunur bir şekilde duyurmaktan mesuldür.
Bugüne kadar yapılan bir değişiklik olmadı. Bu yüzden duyurulmadı.

Alıntı
Site yöneticisi Padişah, Cumhurbaşkanı ya da Anayasa Mahkemesi başkanı değildir. Yönetici işlerin forum kuralları çerçevesinde hiyerarşik yapıda sorunsuz işlemesinden ve denetiminden sorumludur. Bu nedenle istediği uygulamayı yapma hakkını sadece bu tür yazılar ya da resmi imza altına almayan sanal sözleşmeler bağlayıcı değildir. Ben Elektronik mühendisi iken, lise eğitimini elektronik üzerine yapan bir arkadaş devrenin şeklini beğenmediği için silerse ben o harcafığım emeğimin karşılığını sorma hakkına sahibim.
Elbette hakkınızı soracaksınız. Ama burada ne sizin nede başka bir üyenin silinen bir mesajı, projesi yok. Kaldı ki bu forumun amacı emeği paylaşmak, bu yüzden ben ve diğer yönetici arkadaşlarımın bu konuda ki hassasiyeti en yüksek düzeydedir. Biz burada kral ya da padişahız demiyoruz! Sizinde yazdığınız gibi forumun bazı kurallar çerçevesinde düzeyli ve kaliteli bir şekilde sürekliliğini sağlamaya çalışıyoruz. Biz burada alakasız bir katagoriye atılan mesajları taşır, taşındığı duyurur ya da başlık ve içerik farklı olan mesajlar düzeltilir veya sileriz, forumun içeriğiyle bağdaşmayan mesajları kaldırırız. Bunlarıda mı yapmayalım?

Alıntı
e)Her ne olursa olsun, yöneticileri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.
Üyeler dozunu aşmamak şartı ile yönetici ve sorumlular hakkında özeleştiri yapabilir, bu karşılıklı haktır. Kişiler de bu konuda anlayışlı ve yapıcı olmalıdır
Burada eleştiri yapılamaz denmiyor.

Alıntı
e)Yaratmış olduğum içerikler ticari amaçla kullanılamaz, satılamaz.

Üyelerin oluşturduğu linkler? Bu konuyu tam anlamadım.
"e)Herhangi bir üye tarafından yaratılmış olan içerikler ticari amaçla kullanılamaz, satılamaz." şeklinde düzeltildi. Telif hakkı alınmış ürünler olabilir.

Alıntı
32. Gizlilik Ilkeleri

a)Kişisel Bilgileriniz: Foruma Üye Olurken Girdiğiniz Kişisel Bilgileriniz Sadece Forum Yöneticileri Tarafindan Görülecektir. Girmiş Oldugunuz Bilgileri İstediğiniz Zaman Degiştirebilirsiniz.

b)Çerezer, (cookie) Tarafımızdan Kişisel Bilgi Toplama Aracı Olarak Kullanılmayacaktır.

Sadece yönetici görüyor ise, hack, saldırı, hata vb. durumunda kişisel bilgiler ihlal edilirse;  Bu maddelerin ihlalinde sadece yönetici bilişim suçlarınca suçlu sayılabilir.
Bu hatırlatma için teşekkürler. Ama bizdeki kayıtlarda kullanıcı adı ve doğum tarihleri var. Bu bilgilerle ne yapılabilir?

Alıntı
c)Sitenin yücelmesi ve daha iyi yerlere gelmesi üyelerin elindedir ve unutmamak gerekir ki, bu ortamın seviyesini belirleyecek kişiler de yine üyelerimizdir.

Bu yazılar da bu çerçevede ve bu maddeye istinaden tavsiye niteliğinde yazılmıştır. Teşekkürler.

Forumumuza eleştiri, öneri anlamında atılan ilk ve tek mesaj sizin görmüş olduğunuz gibi bu yüzden en baştada yazdığım gibi ilginize dikkatinize teşekkür ederim. Yazmış olduğunuz sitemizdeki hataları elimden geldiğince düzelttim. En nihayetinde hiç birimiz mükemmel değiliz. Bir elin nesi var iki elin sesi var! En iyiye sadece hep beraber olursak ulaşabiliriz. Biz 67proje ekibi olarak bir bütünün parçalarıyız, bu bütünün içinde sizleride görmekten onur duyarız.

« Son Düzenleme: 27 Ocak 2008, 13:13:59 Gönderen: Editor »
73's

Çevrimdışı Kaancan

• RadyoAmatörü
  • *
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2008, 21:24:51 »
Değerli yönetici arkadaşıma; gerek cevaplama nezaketi gerekse yanlış anlaşılmalara mahal vermeden amacımın tenkit etmek olmadığını, sadece buranın daha güzele ulaşmak için tevsiye niteliği olarak algılandığını gördüğü için teşekkür ederim. Bir çok kişi bu mesajı silerdi ya da neden zöel mesajla bildirilmediğini sorardı ama kendisi özeleştiriye açık bir insan olduğunu bu örnekte de pekiştirmiş oldu. Maddelendirerek yazması da ayrı bir incelik ve verdiği değeri gösteriyor. Yoğunluk nedeniyle çok aktif olamasam da eposta maillerine gelen bilgi mesajlarından da olsa takip etmeye çalışıyorum. Güzel günlerde güzel paylaşımlarda görüşmek üzere.
Saygılarımla
-----------------------

Çevrimdışı tiger41

• Kursiyer
  • *
    • Elektrik teknisyeni
    • Kocaeli
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2008, 22:36:40 »
Aslında benim öneri olarak soylemek istediğim konuyu kaancan arkadasım mesajının basında ele almıs.Konu indirilecek dosyaların sadece indir butonu ile sınırlı kalmıs olması.Zira indirilecek olan dosya veya devre seması vs. ile ilgili bilgilendirme amaclı kısa da olsa teknik acıklama yapılması gerektigini düsünüyorum ki bu indiren kisinin isine yarayıp yaramayacagı,zaman kaybı bilgisayarımızın gereksiz dokumanlarla doldurulması ve aylık 4 gb olan dosya indirme kotamızı :) bos yere doldurmamamızı saglıyacaktır.Sunuda belirtmeliyim ki sitenizi ve forumunuzu begeniyor,gerek e-mailime gelen mesajlardan gerek rutin olarak takip ediyorum.Nice guzel paylasımlara...
1010101010......

Çevrimdışı TA4AP

• 67proje
  • *
    • Marmaris
« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2008, 13:33:38 »
Öncelikle bizler sizlerden gelen bu eleştirileri önemsiyoruz. Editör arkadaşımızın kaancan arkadaşa yazdığı gibi kimse mükemmel değildir. Mükemmel olan birlikteliktir.Birbirimizin eksiklerini tamamlayarak ancak iyi bir topluluk oluruz. Zaten bu siteyi oluştururken iyi bir amatör ekip kurmak fikri çemberinde toplanmıştık. Şimdi bu çemberi sizlerle büyütmek amacımız. Bizler sizler gibi belli kurumlarda çalışan insanlarınız ve sitemizi aktif tutabilmek amacıyla zamanımızın büyük bir bölümünü harcıyoruz. Dediğim gibi iyi bir ekip oluşturmak tek amacımız. Bu yüzden üyelerimizden hep aktif olmalarını istiyoruz.Aslında  Avrupa sitelerinde gördüğümüz amatörler karşısında yüzümüzü kızartarak sizlerle bu bilgilerimizi paylaşıyoruz. Düşünün ki dünya üzerinde bizim ülkemiz haricinde bulunan radyo amatörleri kendi uydularını hazırlayıp atma çabalarına karşı bizler karaşimşek devreleri ile uğraşıyoruz.Çünkü onlar gerçekten amatör. Hepsinin ayrı meslekleri olmasına rağmen bu Radyo amatörlüğü onlar için hobi. Ve vakit harcarken para ve zamanı hiç bir zaman düşünmüyorlar. Bu doğrultuda paylaşım yapabiliyorlar.
Bütün bunları yazarken sakın eleştiri için sitem ettiğimi düşünmeyin. Bunu yazarken tüm üyelerimizin bu yazıyı okuyabileceğini düşünerek yazdım. Bizimde amacımız elektronik dalını gerçekten hobi düşünerek yapacak insanlarla birliktelik kurmak. Ve sitemizde bir araya gelmek. Amatörlük adına bir şeyler yapabilmek.
Forumlara konu yazarken sizin dediğiniz konulara dikkat ediyoruz. Arkadaşlarım foruma verdiğimiz bir çok devreyi kurup çalıştırıp durumlarını tek tek kontrol ediyorlar. Bu amaçla zaten hazır kitler diye bölüm oluşturduk . Burada yaptığımız ve bizzat denediğimiz şemaları veriyoruz ki sizler kendinize uygun olanı yapabilesiniz.Ama malum malzeme temini uzun zaman alıyor.
Şu ana kadar ancak 10 kadar şemayı deneyip durumlarını bildirdik. Aslında elimizde binlerce şema var . Ama bunların bir çoğunun ya malzemesi bulunmuyor yada çalışmıyor. Bu nedenle siteye vermedik. Editörümüz ve bir arkadaşımız ise SDR radyo ve PC osilaskop için uğraşıyorlar.Bu iki uygulamayı bitirdiğimiz zaman için inanın çok güzel bir paylaşım olacak.
Bu arada Editör arkadaşımız zaten sizin öneriniz doğrultusunda bizleri uyarmıştı.Bu nedenle dikkat ederseniz eskisi gibi sık şemalar veremiyoruz. Önce denenecek ve açıklaması yazılacak. Bu dooğrultuda bizimde sizlerden isteğimiz, eğer sizlerinde forumumuzda bulunan yaptığınız ya da indirdiğiniz şemalar varsa altına açıklamalar yazmanız. En azından forumda var olan şemaların denenmesinde sizlerde bize yardımcı olabilirsiniz. Aksilikler olunca bizleri uyarabilirsiniz.
Ancak beraber olabilirsek bir şeyler yapabiliriz. Tüm üyelerimizin desteklerini bekliyoruz. İyi bir amatör ekip olmak dileğimle.

Son olarak EDITOR'DEN "En nihayetinde hiç birimiz mükemmel değiliz. Bir elin nesi var iki elin sesi var! En iyiye sadece hep beraber olursak ulaşabiliriz. Biz 67proje ekibi olarak bir bütünün parçalarıyız, bu bütünün içinde sizleride görmekten onur duyarız."
Arda Günsoy
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2008, 13:46:34 Gönderen: ArdaGünsoy »
73's

Çevrimdışı tb4ba

• RadyoAmatörü
  • *
Re:Sitemiz hakkında öneri ve istekler
« Yanıtla #7 : 25 Kasım 2008, 18:34:41 »
Takip ettiğiniz konuya oguz11 mesaj gönderdi. Mesaja bak: http://www.67proje.com/67forum/index.php?xxxxxxxxxxxxxxBu konuda hakkında haber verilmesini iptal etmek için tıklayın: http://www.67proje.com/67forum/index.phpxxxxxxxxxxxxxxx

Belki daha çok cevap gönderilir, ama konuyu okuyana kadar herhangi bir uyarı almak istemiyorsan bakma. Saygılar,67PROJE
buradaki uyarı metnini değiştirmeniz mümkünmü (ama konuyu okuyana kadar herhangi bir uyarı almak istemiyorsan bakma)metni 73s tb4ba

Çevrimdışı TA4ASA

• 67proje
  • *
    • İşçi
    • Marmaris
« Yanıtla #8 : 25 Kasım 2008, 20:32:37 »
Belirttiğiniz metni düzelttim.
iiginize teşekkürler
73's
73's

Çevrimdışı bulutca

• Kursiyer
  • *
« Yanıtla #9 : 18 Ocak 2009, 00:07:42 »
öğretici eğitici bir site kurduğunuz için teşekkürler on numara bir site başarılarınızın devamını diliyorum

Çevrimdışı central-unit

• Kursiyer
  • *
« Yanıtla #10 : 30 Ocak 2009, 00:19:05 »
Ben site tasarımını cok begendim hersey yerli yerinde aradıgım kısa  zamanda buluyorum zaten malum işlerimiz birde aradıgımızı bulmakla vakıt kaybetmıyorum yapsaydım ancak boyle bır sıte olurdu basarınızın devamı dileğiyle....

Çevrimdışı TA4ASA

• 67proje
  • *
    • İşçi
    • Marmaris
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2009, 22:35:21 »
İlginize teşekkürler....
73's

Çevrimdışı dogukan

• Öğretmen
  • *
  • Elektronik Proje Platformu
    • öğretmen
    • ankara
Ynt: Sitemiz hakkında öneri ve istekler
« Yanıtla #12 : 12 Eylül 2009, 13:02:36 »
Sizin formunuzun farklı bir yönü var bence.Sizler formu başka bir formun kopyası olmaktan kurtarmışsınız.İçinde kısmende olsa sizin el emeginiz göz nurunuz var.Kısmen diyorum zaten tamamının sizin eseriniz olması mümkünde degil.(mesela Eagle - SprintLayout - Proteus - OrCAD gibi programları yeniden yazmanız gerekli degil zaten varlar)Bu çok da dogal.Ancak başka forumlarda olmayan sizlerin emekleriyle hazırlanan paylaşımlarınız var.bu bile sizleri çok farklı yapmaya yeter.Ancak pic programlama dersleri ile ilgili görüşleri okurken şevkinizin kırıldıgı konusunda bir görüş okudum.Açıkcası bunu okuyuncada üzüldüm.İzninizle belki hepinizin bildigi bir hikayeyi paylaşmak istiyorum.deniz yıldızı hikayesini

Adamın biri okyanusun kenarında sürekli olarak kumsaldan birşeyler alıp okyanusa fırlatıyormuş.Bu kişiyi izleyen bir başkası kumsaldaki adamın yanına inip ne yaptıgını sormuş.adam cevap vermiş
-Az sonragüneş batacak ve okyanus çekilecek ve deniz yıldızları kuruyup gidecek,onları kurtarmak için okyanusa geri fırlatıyorum demiş.
Diger adam gülümsemiş
-iyi ama kumsal km lerce uzunlukta hepsini kuratarmazsınki ne fark eder demiş.
adam yerden bir deniz yıldızı daha alıp okyanusa fırlatırken havadaki deniz yıldızını işaret edip
-bak onun için fark etti ama demiş.

ben çalışmalarınızın kesinlikle boşa gitmedigine en azından az sayıda bile olsa belli bir kesime faydası olduguna inanıyorum.en azından bana faydası oldu.Eminimki benim gibi bir çok kişiyede faydası olur.Bazı şeyler kitaptan okunarak ögrenilemez.Eger öyle olsaydı okullar olmazdı. Bu nedenle sizlerin yaptıgı çalışmalar çok önemli.Bazı şeylerin canınızı sıkmasına ve moralinizi bozmasına lütfen izin vermeyin.İyiki varsınız.Tüm ekibinizi candan yürekten kutluyorum.Sevgiler selamlar

Çevrimdışı TA4ASA

• 67proje
  • *
    • İşçi
    • Marmaris
« Yanıtla #13 : 12 Eylül 2009, 18:15:52 »
İlgi ve alakanıza yürekten teşekkür eder, sitemize olan ilgi ve paylaşımcılığınızın devamını dileriz.
73's

Çevrimdışı tb4ba

• RadyoAmatörü
  • *
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2010, 19:24:44 »
kırık linkleri özellikle konuyu açan arkadaşlarımız kardeşlerimiz özelikle link veren arkadaşlar ara sıra kırık linkler hakkında ya yeni adres yada ulaşılacak bir şekilde yenileme yaparlarsa yada sayfaya direkt varsa indirme bölümü eklerler ise sevinirim..saygılarımla.

Çevrimdışı TA4ASA

• 67proje
  • *
    • İşçi
    • Marmaris
« Yanıtla #15 : 20 Temmuz 2010, 22:57:51 »
Merhaba
http://www.67proje.com/box/
adresinde benim gönderdiğim mesajlardaki eklentiler mevcut.
Şimdilik bu adresten benim gönderdiklerimin bir kısmını bulabilirsiniz.
En kısa zamanda mesajları düzenleyeceğim.
Bulunamayan dosyaların mesajlarınıda sileceğim.
Teşekkürler
73's