merhaba arkadaslar, bakiyorum programi kimse denememis (bence denenmis olsaydi iyi veya kotu yonleri ile elestiriler gelirdi ama bakiyorumki herkez sadece tesekkurle yetinmis, bana gore burda konuyla ilgili yazan kisilerin, tesekkurun yanisira programin verilen versiyonu ile ilgili iyi yonlerine veya kotu yonlerine ait eleştirilerde bulunmasi ve konuyu sonradan takip edenlerin faydasina bilgi vermeleri gerekirdi, yani forumlar ve forum siteleri bunun icin)(neyse fazla uzatmayim) ben kurdum gercekten cok guzel yeni ozellikler var gercekten, benim icin en basta smd desteginin gelmesi olmus(birkac malzemede gordum bu smd(direnc,kondansator ve entegre paketlerinde)). ve aradiginiz bi malzemenin olculeri arama sayfasinda size veriliyor ve malzemenin secimi sirasinda gordunuz bilgiler isiginda ayni fakat degisik olculerdeki bi malzemeyi secmekten kurtuluyosunuz.gercekten bu bi an icin gorduklerim. kurdum ve direkt olarak 67projeye geri dondum ve hemen bunlari sizlerle paylasmak istedim.inaniyorumki proteusu benim gibi surekli ve ustaca kullanan arkadaslar programda daha cok yenilikle karsilasacaklardir. dolayisi ile bu programi paylasan arkadasimiza da cani gonulden tesekkur ediyorum. kullacak veya indirecek olan arkadaslara da kolay gelsin diyerek basarilar diliyorum.